Osa 2: Koulun sisäinen kilpailu - ravintolapuoli


Kuten aiemmassa postauksessani mainitsin, koulussamme järjestettiin loppuvuodesta 2020 sisustussuunnittelijaopiskelijoiden kesken kilpailu Taitajankadun kampuksen opiskelijaruokalan ja -kahvilan sisustuksen uudistamisesta. Voitimme parini Hanna Bergforsin kanssa kilpailun ja nyt esittelen ravintolapuolen suunnitelman, josta minulla oli vetovastuu.


Suunnitelman tavoitteet

1. Selkeät kulkureitit, vaikka sama paikkamäärä pysyy
2. Joustavat ja yhtenäiset sisustusratkaisut: allokoitu budjetti ei riitä lattian tai ruokapöytien ja -tuolien vaihtamiseen. Siksi sisustussuunnitelman pitää jättää pelivaraa tuleville kalustehankinnoille ja nyt parantaa yleisilmettä ja viihtyvyyttä
3. Takaseinä "vetonaulana"
4. Akustiikka kuntoon


Elävä tai tekokasveista tehty viherseinä tuo viihtyvyyttä. Adin Sound Off -akustoiva valaisin parantaa akustiikkalevyjen kanssa tilan akustiikkaa. Lisäksi valaisimen pyöreä muoto ja ripoitellen tehty sijoittelu pehmentävät tilaa ja tuovat sille ripauksen leikkisyyttä.


Rimoista tehty seinäke suojaa esimerkkiateriapöydän ja antaa mahdollisuuden sijoittaa toiselle puolelle roskiksia. 


Ruokala nykytilassaan.

Kommentit